Cep Telefonu Temaları

Windows 7 Kurun Deneyin

Gönderen WeBqoLiK 14 Ocak 2009 Çarşamba


Bilgisayarlarda sanallaştırma son zamanların gözde işlemi. Sanallaştırma uygulamaları sayesinde bilgisayarınızın içinde ayrı bir bilgisayar oluşturabiliyor, küçük bir pencere (veya tam ekran) içerisinde başka bir bilgisayarı kullanabiliyorsunuz. Bu sayede halihazırda tıkır tıkır çalışan sisteminizde herhangi bir değişiklik yapmadan istediğiniz herhangi bir işletim sistemini, bir programı kurup deneyebiliyor, istediğiniz zaman da silip ondan kurtulabiliyorsunuz.

Windows 7 betasını denemek için fırsat
Microsoft'un geliştirmiş olduğu sanallaştırma yazılımı Virtual PC 2007'yi kullanarak bilgisayarınızda bir sanal makine oluşturabilir ve bu sanal makinenin içerisine Windows 7 kurarak hemen Windows 7'yi incelemeye başlayabilirsiniz. Virtual PC 2007 hem Windows XP hem de Windows Vista altında çalıştığından sisteminizde herhangi bir değişiklik yapmanıza da gerek yok.

Hazır Windows 7 beta ortaya çıkmışken yarım saat içerisinde bilgisayarınızın altında bir sanal bilgisayar oluşturup Windows 7'yi denemek istiyorsanız hemen sizler için özel olarak hazırladığımız Adım adım Windows 7 kurulum dosyasını inceleyin, denemeye başlayın!


Bilgi için: Microsoft
Telefon: (212) 258 59 98 pbx

Adımı Adım windows 7 için Tıklayın..

0 yorum

Yorum Gönder

İzleyiciler