Cep Telefonu Temaları

Tr.GG Paralı Domainden İyi Görünüyor

Gönderen WeBqoLiK 27 Ocak 2009 Salı

Bedava sitem türkiyede ve çeşitli ülkelerdeki internet kullanıcılarına büyük olanaklar sağlayan bir servisdir. Bedava-Sitem.com'da bir web sitesi yapmak o kadar kolay ki, 5 dk nızı harcayarak sizde web âlemine katılabilirsiniz. Bedava-sitem sizlere tr.gg domain adresli bir web sitesi yapmanıza olanak sağlıyor. (örn; www.iconlar.tr.gg) Web tasarımı bilmenize gerek yok. Biraz araştırma ile ortaya gayet güzel çalışmalar çıkartabilirsiniz. Paralı sitelerde bile zor kurulan forum, ziyaretçi defteri, sayaç, favicon, üyelik sistemi ile diğer rakiplerine büyük farklar atıyor bedava-sitem. Ayrıca çok basit bir admin paneli var ve burdan sitenizi çok kolay yönetebiliyorsunuz.

Birazda Forumdan Bahsedelim. Forumda bulunan modlar sayesinde gerçekten birşeyler öğrenmek çok kolay. Alıştıkdan ve Forum Kurallarını Okudukdan sonra kendinizi bir aile ortamında hissedecek , birşeyler öğrendikden sonra ise yeni başlayanlara birşeyler öğretmek için can atacaksınız. Buna garanti veriyorum.

Herşeyde olduğu gibi bedava-siteminde bazı kuralları var. 1'inici hiçbir şekilde adult içerikli siteler yapmak ve bedava sitemin sitenin üstündeki ufak reklamını kaldırmak kesinlikle yasak ve görülen siteler anında silinecektir. (örn; www.trggservis.tr.gg)



İyi Bir site yapmak İçin Yardım alabileceğiniz bir kaç site vermek gerekirse, İconlar sitesinde tablo yapmak için veya faviconda kullanmak için çok güzel iconlar mevcut, hackerfriend sitesinde ise tr.gg tasarımlarında web derslerinden css derslerinden googleda yükselmenin sırlarına kadar birçok resimli konu anlatımları mevcuttur, en önemli kaynağınız ise hiç şüphesiz bedava-sitem 'in forumu olacaktır. Aşağıdaki linklerden sitelere ulaşabilirsiniz.

Bedava siteme Gitmek için Tıklayın.
Iconlar Sitesine Gitmek için Tıklayın.
Hackerfriend Sitesine Gitmek İçin Tıklayın.
B-S Foruma Gitmek için Tıklayın.

1 Responses to Tr.GG Paralı Domainden İyi Görünüyor

  1. gosipmen Says:
  2. TŞK

     

Yorum Gönder

İzleyiciler