Cep Telefonu Temaları

Haberler

Gönderen WeBqoLiK 27 Ocak 2009 Salı

MORTAL KOMBAT DEVAM

Midway'in yaşadığı mali sıkıntılar malum. Firma iflas açıklamaları, düşük hisse senetleri ve diğer ekonomik sarsıntılarla mücadele ediyor. Ancak görülen o ki, durum ne kadar kötü olursa olsun, yeni bir Mortal Kombat için her zaman yastık altında biraz birikim mevcut.

Yapımcı firmanın yaşadığı sorunlar nedeniyle Mortal Kombat serisinin geleceğinden endişe eden oyunculara sevindirici haber Midway yetkilisi Ed Boon'dan geldi.

Satışlar İyi, Seriye Devam

Mortal Kombat vs. DC Universe
adlı son oyunun tatil sezonunda 1,8 milyon satışı geçtiğini müjdeleyen Boon, yeni bir Mortal Kombat için çalışmaların şimdiden başladığını ve gelecekte daha fazla detayın verileceğini açıkladı.

Bir zamanlar Kano ile çift kafa çıkarma, Sub Zero ile kör etme gibi numaralarını ezberlediğimiz şiddet dolu seri, bakalım daha ne kadar devam edebilecek.



GOOGLE PROJEYİ UZATTI

Eylül ayında duyurulan Proje 10 Üssü 100, tamamen normal internet kullanıcılarından gelen ve bir şekilde dünyayı değiştirecek nitelikteki fikirlere Google'ın toplam 10 milyon dolarlık kaynak sağlaması üzerine kurulu.

Muazzam Katılım

Google ilk duyuruda 100 finalistin belirlenme tarihini 27 Ocak 2009 olarak belirlemişti. Ancak 25 dilde gönderilen 150.000'in üzerinde başvuru, bu tarihin 17 Mart'a alınmasına neden oldu. Bu tarihte açıklanacak finalistlerin ardından halk oylaması başlayacak.

Siz de 17 Mart'ta oyunuzu kullanıp, dünyayı değiştirecek fikirlere bir nebze katkı sağlamak istiyorsanız, proje 10 üstü 100 sayfasındaki hatırlatıcıya kaydolabilirsiniz.


WİKİPEDİANIN ZOR KARARI

İnternetin iki büyük bilgi deposu Britannica ve Wikipedia önümüzdeki dönemle ilgili planlarında birbirlerinin tamamen aksi hareket etme kararı alabilir. Geçtiğimiz günlerde online versiyonundaki bilgilerin kullanıcılar tarafından düzenlenmesi üzerine hazırlık yaptığını duyuran Britannica'nın ardından bugün Wikipedia'dan da bir açıklama geldi.


Wikipedia'nın aklı şu sıralar karışık.

Yapılan açıklamaya göre Wikipedia, bundan böyle tüm üyelerin bilgiler üzerinde düzenleme yapmasına izin vermemeyi ciddi ciddi düşünüyor. Bu kararın bütün üyeler için geçerli olmadığı belirtilirken, Wikipedia'nın güvenini kazanmış üyeler bu değişikliğin dışında bırakılacak. Bu onaylı editörler, sitede bilgi değişikliğini rahatça yapabilecekler.

Wikipedia Sorun Yaşar mı?

Wikipedia, bu sistemi Almanca versiyonunda bir süredir uyguluyor. Wikipedia'nın kurucusu Jimmy Wales, konuyla ilgili olarak yaşadıkları sorunu onay sürecinin uzunluğu olarak gösteriyor. Test aşamasında bazı yazıların onayının üç hafta sonra verilebildiğini belirten Wiles, bu sürenin birkaç günle sınırlandığı takdirde başarılı olabileceğini düşünüyor.

1 Responses to Haberler

  1. WeBqoLiK Says:
  2. Süper Bir Blog Çok FAydalı

     

Yorum Gönder

İzleyiciler