Cep Telefonu Temaları

Bloxoo

Gönderen WeBqoLiK 28 Ocak 2009 Çarşamba

Blograzzi yoluna Artık bloxoo olarak devam ediyor. Blograzzide Etiketi olanları etiketleri silinmiş. Yinede ben beğendim. Aslında beğenmekden başka bir çaremiz yok, blog sitelerini bu şekilde bir araya toplayan başka bir site yok. Benim gözüme çarpan bazı eksikden bahsetmek istiyorum. 1'incisi Forum çok kötü, ne bir bölümü, ne bir konusu var. Sanki ziyaretçi defteri gibi bir izlenim bıraktı bende. 2'inci gördüğüm eksik ise, bloxoodaki sayfamıza google'den başka ulaşmamız imkansız gibi birşey. Bunu biraz daha geliştirilmesi lazım. Örneğin netlogdaki gibi ilgi odağı olabilir. Veya anasayfaya konularına göre bloglar dizilebilir.Ama yinede hoş bir site. Benim en çok işime yarayan bölümü ise alexa ve google pageranklar değerlerini inceliyebilmem...

Blograzzinin Neden Bloxoo olduğunu ise alttaki yazıda yetkili kişiler tarafından yazılan makaleden incelemenizi tavsiye ederim.

ildiğiniz üzere Blograzzi; Inveon Arda Kutsal ortak girişimi ile kuruldu. Inveon ve Arda Kutsal' ın yaratıcı fikirleri ve yenilikçi teknolojileri sayesinde Blograzzi son iki sene boyunca getirdiği yenilikler, yarattığı tartışmalar ve alanında bir ilk olması gibi bir çok özelliği ile siz kullanıcılarımızı bünyesinde toplamayı başardı. Bugün itibari ile 6752 adet sahiplenilmiş blog, 3181 başıboş ve sahiplerini bekleyen heyecanlı blog ve 14916 kullanıcıya ulaşmış durumda bu rakamlar her geçen gün artmaya da devam ediyor. Yazan, okuyan, öğrenen ve tüm bunları paylaşan farklı bir kitleye siz blogculara hizmet vermek, çok sesli bir topluluğu bir araya getirmeyi başarmak Blograzzi için çok önemliydi ve bunu başardığımıza inanıyoruz.

Blograzzi' nin evrimine göz attığımızda çok fazla değişiklik yaşadık, değişime olan vazgeçilmez tutkumuz, yapılacak çok şey verilecek çok karar olmasının getirdiği heyecan bizi Blograzzi Beta dışına çıkmaktan alıkoyuyordu. Son günlerde yine Blograzzi' nin kapısında başka yenilikler siz kullanıcılarımızın hizmetine sunulmayı bizlerle birlikte heyecanla beklemekte, söylentiler ve yorumlar yayılmakta. Ne yazık ki sizi kısa bir süre daha bekleteceğiz.

Kullanıcı isteklerini ön planda bulunduran ve blogger dünyasındaki yenilikleri, favorilerinizi ve ilgi alanlarınızı takip etmek konusunda bambaşka bir çığır açacak; yeni özelliklerimiz, yeni adresimiz ve ismimizle çok yakında karşınızda olacağız.

0 yorum

Yorum Gönder

İzleyiciler