Cep Telefonu Temaları

Alooo bir Hummer lütfen!

Gönderen WeBqoLiK 5 Nisan 2009 Pazar

Sarı taksilere binmek out oldu! Şimdi zenginlerin yeni alışkanlığı, telefonla çağrılan Hummer taksi!

Eskiden sadece Hollywood yıldızlarına özel Nevarsa sandığımız birçok alışkanlık, Türkiye'de de yaygınlaşmaya başladı.

İşte bu hizmetlerden biri de "vip taksi". Birbiri ardına kurulan firmalar, sadece tek bir telefonunuzla istediğiniz otomobili olduğunuz yere gönderiyor. "Vip taksi" seçenekleri arasında ise Hummer'dan Mercedes'e kadar son derece lüks seçenekler en büyük ilgiyi görüyor. Özellikle lüks gece kulüplerine gidenlerin tercih ettiği bu hizmetin bedeli ise seçtiğiniz araca göre değişiyor. Örneğin; evinize Hummer 2 ile bırakılmak istiyorsanız açılış ücreti olarak 100 Euro, her saat başına 35 Euro ödüyorsunuz. 1 günlük 2009 model Ferrari 430 kiralamak isterseniz ise 30 yaşından büyük olmak, 5 yıllık ehliyete sahip olmak, daha önce Ferrari kullanmış olmak ve 80 bin Euro teminat göstermeniz şart!
GAYRİMENKUL KRALI
Rol aldığı film başına 15 milyon dolar alan ünlü aktör Nicholas Cage, varını yoğunu gayrimenkule yatırmış olmalı ki bu alanla bir rekora imza attı. ABD basını üşenmedi ve Hollywood'un gayrimenkul zenginlerini araştırdı. Listenin ilk sırasında 22 evinin değeri toplam 500 milyon doları bulan Cage yer aldı. Nicholas Cage'in Los Angeles'tan Las Vegas'a, İtalya'dan Dubai'ye kadar birçok yerde malikanesi var.
NEVARSA ONLARDA
İlk çalıştığı Hollywood starı Elizabeth Hurley ile 600 milyonluk satışa ulaşan Algida, ardından Eva Longoria ile anlaşmıştı. Longoria'nın rol aldığı tanıtımlar sayesinde rekor bir satış grafiği çizen firmanın geçen yıl Josh Holloway'le umduğu başarıyı yakalayamadığı konuşuldu. Bu yıl ise Eva Mendes'le çalışan Algida, Eva Longoria'nın rekorunu adaşı sayesinde kırmayı hedefliyor.
CEBİNİ TÜRKİYE DOLDURACAK
'Albüm, sinema ve tanıtımdan kazandığım servet yetmiyor, bir de modaya el atayım' diyenlerden biri de Beyonce Knowles oldu. Ailesiyle kurduğu House of Dereon markasıyla ABD'nin birçok şehrinde mağaza açan Beyonce, hedef büyüttü. Ürünlerinin kazandığı büyük beğeni üzerine markasıyla yurt dışına açılmaya karar veren Beyonce Knowles; yaptığı araştırmalar sonucunda Paris, Milano, Londra, Dubai ve İstanbul'da mağaza açmaya karar verdi. Beyonce'nin bu planını 2010'da hayata geçireceği söyleniyor.
HAVLUYA 'FRANSIZ' KALMADI
Tasarımlarını İdil Tarzi'nin yaptığı bornoz ve havlu gibi ürünler birçok ünlünün evine girdi. Ünlü aktör Robert De Niro'nun New York'taki otelinde de misafirlerin kullandığı ürünler; başta Fransa'nın ünlü dansçıları Moulin Rouge olmak üzere birçok yıldızın gözdesi oldu. Hamam marka bornozları kullananlara arasında Utah Jazz takımı da var.

0 yorum

Yorum Gönder

İzleyiciler