Cep Telefonu Temaları

Google’da Üst Sıralarda Çıkmanın Sırları

Gönderen WeBqoLiK 11 Mart 2009 Çarşamba

SEO, kısaca “arama motoru optimizasyonu” olarak adlandırılan, web sitelerinin arama motorlarının kriterlerine uygun hale getirilmesine ve arama motorlarının sonuçlarında üst sıralarda çıkabilmek için web sitelerinin optimize edilmesi anlamına gelir. Google’da SEO diye arattığınızda bile 262.000.000+ milyon sonuç ile karşılaşabilirsiniz.

Bu yazımızda, SEO ile ilgili olarak web üzerinde güzel ve kaliteli içerik sağlayan sitelerden birindan kısaca bahsedeceğiz; Seo Teknikleri. Kendilerini kısaca şöyle tanımlıyorlar;

“Yaklaşık 10 yıldır internet ile ilgili olan 3 kişiden oluşan bir ekibiz. 6 senedir Search Engine Optimization’a dair çözümler üretmekteyiz. Bununla beraber; Türkiye’de büyük bir eksiklik olan Türkçe kaynak sorununa bir nebze de olsa yardımcı olmak için bu oluşum çerçevesinde birleştik. Güncel olarak SEO Teknikleri oluşturuyor ve bunları blog sitemiz üzerinde yayınlıyoruz”

Eğer SEO ile ilgileniyorsanız Seo Tekniklerine göz atmanızı tavsiye ederiz. Ayrıca, forum’undan da faydalanabilirsiniz. Eğer SEO hakkında hiç bir bilginiz yoksa, edinmeye başlamanızı tavsiye ederiz. Lakin, web sitenizin arama motoru sonuçlarında üst sıralarda yer almasını istiyorsanız biraz bilgi edinmelisiniz. Bu işe, SEO Teknikleri‘nden başlayabilirsiniz.

Ayrıca, kendi siteleri de Google arama sonuçlarında SEO anahtar kelimesi diye aratıldığında 2.sırada çıkıyor. Bakalım, birinci sırada çıkan Google’ın SEO makelesinin yer aldığı sayfayı geçebilecekler mi?

0 yorum

Yorum Gönder

İzleyiciler