Cep Telefonu Temaları

Google Chrome Güncellendi

Gönderen WeBqoLiK 28 Mart 2009 Cumartesi

Google'ın web tarayıcısı chrome güncellendi ve 2.0.171.0 sürümüne yükseltildi. Peki bu sürümdeki yenilikler neler..

Çoğunlukla uyumluluk ve kullanışlılık düzeltmeleri içeren güncelleme ile birlikte WebKit sürüm 530.4'e, V8 ise sürüm 1.1.1.4'e yükseltildi.

Yeni komut satırı değişikliklerini buradan inceleyebilir, yeni sürüme nasıl geçiş yapacağınızı da buradan detaylı şekilde inceleyebilirsiniz.

2 yorum

  1. Bilgilendirme için teşekkürler.

     
  2. Neler yapabiliriz?

    Öncelikle İzmir Ajans olarak 2004 yılında kurulmuş ve hizmetlerine devam etmekte olan bir firma olduğumuzu, dolayısıyla deneme yanılma değil tecrübeyle hareket eden köklü bir firma olduğumuzu belirtmek isteriz. Genel olarak ürün, hizmet marka ve tantım konularında özellikle sosyal medya, video prodüksiyon ve internet bilişim alanında ve ayrıca fotoğraf çekiminde de tecrübeliyiz. Hizmetlerimize başlamadan önce sizlerin firkirlerini dinliyor, kendi tecrübemiz ve sizin hayalinizdekileri harmanlayıp, fikir alışverişlerinin ardından yol haritamizi belirleyip vaad edilen süre zarfında hizmetinizi gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız hizmet ne olursa olsun, ihtiyacınız olanı sağlayacağımızdan emin olabilirsiniz. Yol haritasını çizerken isteklerinizi ve tasarrufunuzu ilk sıraya alıyoruz. Ömür boyu profesyonel iş ortağınız olacağız.

    Video Montaj ve Prodüksiyon

    Her firmanın tanıtımının yapılacağı bir hikayesi vardır. Bir firmayı kurmak, geliştirmek ve popülerleştirmekten geçen ilk yol tanıtım filmi çekiminden geçmektedir. Firmanızı popülerleştirmek ve yayıngınlaşmasını sağlamak için harika fikirlerimiz var. Siz hayallerinizi anlatırken biz ihtiyacınız olanı tespit edip, onu hayata geçirmek için elimizden gelene yapacağımızdan kuşkunuz olmasın. Sosyal medya ve internet hizmetleriyle video prodüksiyonü harmanyalıp ortaya çıkan en fes hizmetin keyfini çıkarmanız için sizi bekliyor olacağız.

     

Yorum Gönder

İzleyiciler