Cep Telefonu Temaları

İkizler Burcu Hakkında Herşey

Gönderen WeBqoLiK 4 Nisan 2009 Cumartesi

İkizler Burcu, 22 Mayıs - 21 Haziran

Grubu: Hava, pozitif
Uğurlu günü: Çarşamba
Uğurlu sayısı: 3, 5, 24, 233, 3545
Uğurlu taşı: Akik, İnci, Pembe Kuvars
Uğurlu renkleri: Sarı, Gri, Mavi, Açık mavi
Uğurlu çiçekleri: Mimoza, Çiğdem, Zerren
Uğurlu kokuları: Gardenya, Yasemin, Sümbül
Uğurlu müzik: Modern batı müziği ve hareketli parçalar
Belirgin özelliği: Sezgi
Negatif yönü: Konuşkanlık
İsteği: Yazar olmak
Anlaştığı burçlar: Terazi, Kova
Anlaşamadığı burçlar: Başak, Yay, Balık
Kariyerine yardımcı olacak burç: Balık
Duygusal açıdan destekçi burç: Başak
Maddi açıdan en yardımcı burç: Yengeç
Evlilik için uygun burç: Yay


ÖZELLİKLERİ

Bu burçta doğanlar her işe olan yatkınlıkları ve değişken çift karakterleriyle tanınırlar. Monotonluk, tekdüze yaşamdan ve kölelikten nefret ederler. Araştırıcı ve sabırsız insanlardır, kendi idealinin ne olduğunu bilmediğinden kendisine bir ideal arar ve asıl sorunda örnek alacağı bu idealinde ne olduğunu bilmemesindedir. Hızlı düşünür ve hızlı hareket ederler, hayal güçleri sınırsızdır.

Değişkendirler, neşeli göründükleri bir anda kapris yaparak şaşırtıcı olurlar. İkizler burcunu anlamakta zorlanabilirsiniz. Hep haklı olduklarını düşündüklerinden görüşlerini değiştirmeye yanaşmazlar. Blöf ve yalan söylemekte başarılıdırlar. Rahat konuşma özellikleri onları bir anda geveze kılabilir.

Öğrenmeyi sever ve entelektüeldir. İnatçıdırlar. Kararsız ve yüzeysel tartışırlar. Sürekli oturup çalışmaktan sıkılırlar. Özellikle telefonda dedikodu yapmaya bayılırlar. Değişimden zevk alırlar ama bu değişim onları huzursuz yapar. Kolay kolay kontrollerini kaybetmezler.

Rahat ve şakacı tutumları, saygılı davranışlarıyla kendilerini sevdirirler. Fakat tek kişiye ve yere bağlı kalmak istemezler, ilişkilerinde birçok kişiyi birden idare etme yetenekleri vardır. Paraya düşkünlükleri yoktur ama gücü, özgürlük ve otorite için isterler. Başkalarının paralarını kolayca harcarlar. Flörtçü kişilerdir.

Anarşist bir ruha sahiptirler. Kurallara uymazlar. Aldatmaya yatkındırlar. İkizler erkeği aşık olmayı sever ve bunu her fırsatta yapar. Özgürlüğüne düşkündür, dolayısıyla bağımlı ilişki yaşamaya gelemez. Erotik masallara ve fıkralara bayılırlar. Onlarla ilişkinizin geleceği bilinmez ama yaşadıklarınızdan zevk alırsınız.

İkizler kadını erkeği gibi şehvet düşkünüdür. Bununla birlikte açıkça cinsel zevklere fazla ilgi duymaz ama insanların değişik yönlerini, tanıma arzusu onu birçok ilişkiyi deneme noktasına getirir. Uzun süre bir yerde veya biriyle beraber olamadığı içinde, ihtirasa veya herhangi bir şeye ciddi bir biçimde kapılmaz.

Bununla birlikte zihinsel, ruhsal ve fiziksel zevklerini tam bir uyum içinde uyarabilirseniz, yoğun bir cinsel ihtirasa sahip olabilecek biridir. Konuşkan, şakacı ve samimidir. Entelektüel, nazik ve özgür erkeklerden hoşlanırlar. Büyüleyici ve baş döndürücü kadınlardır. İkizler burcunda doğan çocuklar kitap okumaya bayılırlar. Disiplinden hoşlanmazlar. Çok konuştukları için sık sık uyarı alırlar. Onlara oyuncak yerine kitap hediye edilmesine bayılırlar.


DİĞER ÖZELLİKLERİ

Zeka en önemli özellikleridir. Son derece pratik ve hareketli bir zekaya sahiptirler. Özellikle zor durumlarda, çok zekice ve anında pratik çözümler bularak o anlarını kurtarmakta ustadırlar. Bu konuda seziş güçleri de önemli rol oynar.

Zekaları sayesinde, bulundukları her ortama çok kısa sürede uymayı başarırlar. Hiç ama hiç bilmedikleri bir konuya, birkaç dakika kulak misafiri olduktan sonra o konuda 40 yıllık uzmanmış gibi konuşabilirler. Zaten konuşmayı çok severler. Tatlı, cana yakın, akıcı ve laf oyunları ile dolu konuşmaları ile insanların kolayca beğenisini kazanırlar. Gevezedirler. Kolaylıkla arkadaş edinirler.

Zekaları ve konuşma yetenekleri en güçlü silahlarıdır. Bunlar sayesinde çok etkileyici olurlar. Yani malını satmayı iyi bilenlerdendirler.

Havaidirler. Hiçbir şeyle uzun süreli ilgilenmezler. Çabuk kavrarlar, belki de bu yüzden çabuk bıkarlar. Çünkü nasıl olsa gerekince öğrenmeleri kolay olacaktır. Bu yüzden her şeyi yük etmeğe gerek duymazlar.

Her hangi bir konuda karar verene kadar çokça fikir değiştirirler. Bir öyle bir böyle düşünmekten yorgun düşerler. Kararlarından çok çabuk dönerler. Bu onların yalancı, sözünde durmaz olarak tanınmalarına sebep olur. Halbuki onların karar vermekte ne eziyetler çektiklerini ancak bir başka ikizler anlayabilir. Duygusal değil, mantık ve zeka ile hareket ederler.

Uğraşıları, düşünceleri, ilgileri daima birden fazladır. Aynı anda iki veya fazla şeyi bir arada yürütebilirler. İki sevgilileri, iki işleri, iki gelirleri, iki düşünceleri v.s. daima tekten fazladır. Birine hediye alacaklarsa bir tane yerine küçük ama iki değişik şey almayı düşünürler. Kendileri içinde ikişer ikişer alırlar. Elleri açıktır. Paraya tamah etmezler.

Okumaktan ziyade dinleyerek gördüklerini yaşadıklarını birleştirerek öğrenirler. Uzun uzun ders çalışmak, kitaplar devirmek, sabahlamak onlara göre değildir. Zaten buna ihtiyaçları da yoktur. Onlar kendilerine özgü pratik zekaları ile kolayca öğrenirler. Yeter ki canları istesin. İlgi duymadıkları şeyi dinlemek zahmeti göstermezler. Bir kitabı, bir yazıyı dikkatle baştan sona eksiksiz okumalarını beklemeyin. Genellikle biraz başından, biraz ortasından, biraz sonundan veya satırları atlayarak okurlar. Ama sonuçta, dikkatli okuyan bir kişiden daha iyi satmasını becerebilirler.

Sabırsız oluşları bir konuda uzun araştırma yaparak derinlemesine düşünmeye fırsat vermez. Bu yüzden çeşitli hatalar yapabilirler. Konuşmaları yanlış anlaşılabilir. Ama kıvrak zekaları ile bütün bunları düzeltmeyi becerirler. Ayrıca yalan söylemeye, hile yapmaya da çok yatkındırlar. Zekaları onlara bu yönde kolaylık sağlar. Dedikoducu da olabilirler.

Çift karakterli oluşları onlar hakkında kesin bir karar verilmesini zorlaştırır. Bugün çok samimi davranan ikizler, yarın öyle olmayabilir. Ne yapacağını, nasıl davranacağını kestirmek zordur. Çünkü çok kolay etki altında kalırlar. Kolay bıkar, kolay vazgeçerler.

Çok hareketlidirler. Yerlerinde duramazlar. Otursalar bile bir yerleri mutlaka hareket halindedir. Sözlerini hareketlerle birleştirerek kullanmada ustadırlar. Konuşurken çokça el kol hareketi yaparlar. Öyle hareketlidirler ki, siz bakarken yorgun düşersiniz ama onlar asla yorulmazlar.

Çok yetenekli ve yaratıcıdırlar. El becerileri çok fazladır. Bir kere yazdıkları, söyledikleri veya yaptıkları şeyi ikinci defa asla aynen kullanmazlar. Gerekirse bir yenilik, bir orijinallik, bir değişiklik yaparak sunarlar. Eski, klasik ve rutin olma onlara hiç mi hiç uymaz.

Meraklı olmada başı çekerler. Her türlü bilgi dalma ilgi duyabilirler. Ayrıca yaratıcılığa açık her alana meraklıdırlar.

Basın yayın, pazarlamacılık, reklam işleri, konuşma sahaları, müzik ve sahnede de başarılı olabilirler. Edebiyat dallarının birinde isim yapmak önemli istekleri içindedir.

Havailiği, önemsemez, dalgacı ve rahat havası önce pek güven vermez. Ama o, hazırcevapçılığı, konuşma ve etkileme yeteneği ile sizi yaya bırakır. İster istemez ondan hoşlanır, birlikte olmaktan zevk almağa başlarsınız. Çok fazla tanıdığı, ahbabı, arkadaşı vardır ama dostu yoktur veya azdır. Bunun sebebi de kendisidir.

Hiçbir konuda sınırlanmaktan hoşlanmaz. "Olmaz" kelimesi sanki onun sözlüğünde yoktur. Fıkır tartışmalarına her zaman açıktır. Bundan büyük zevk alır. Ama onunla bu konuda yarışmak zordur. Telefonla konuşmayı çok sever. Bir kere sesini duydukları kişiyi sesinden hemen tanıyabilirler.

Hareketli oluşları onların yaşlanmasına engel olur. En büyük korkuları hareketsiz, yalnız başlarına kalmak ve kısıtlanmaktır. Kararlı olmayı, biraz duygulara da önem vermeyi, eline ve diline sahip çıkmayı öğrenmelidirler.

0 yorum

Yorum Gönder

İzleyiciler