Cep Telefonu Temaları

Bebeklere Göre Burç Özellikleri

Gönderen WeBqoLiK 4 Nisan 2009 Cumartesi



Bebeklere Göre Burç Özellikleri

Koç : Koç bebeği, dikkatleri üzerine çekmeye bayılır.Bunun için her yolu dener. Sabırsız ve acelecidir. Büyük olasılıkla erken yürüyüp erken konuşacaktır. Oldukça inatçıdır.Hayal gücü çok geniştir.İdealisttir.Basarili olmasını sağlamak için onu destekleyin,sik sik övün.Sert mizaçlı ve biraz da asidir.Göstereceğiniz yoğun sevgi ve şefkat onun bu sert ve asi yapısını biraz olsun yumuşatacaktır.İsiniz biraz zor.Size kolay gelsin.

Boğa : Boğa bebekleri oldukça sağlıklı ve güçlü bebeklerdir.Bu sadece fiziksel olarak değil ruhsal açıdan da böyledir.Çabuk yıkılmazlar.Oldukça düzenli, espritüel ve biraz da yaramazdırlar.Tabii inatçı olduklarını da unutmamak gerekir.Genelde hayatta basarili olurlar.Hafızaları güçlüdür,öğrendiklerini kolay kolay unutmazlar.Büyüyünce sakin ve çok iyi bir ev erkeği/kadını olurlar.Esleri yasadı...

İkizler : İkizler bebeği oldukça hareketlidir.Bütün gün peşinde koşmaktan caniniz çıkabilir.Sakin oldaki özgürlüğünü kısıtlamaya kalkmayın çünkü bu onu deli eder.Çok zeki ve espritüel olan bu bebeklerin hayal güçleri de çok yüksektir.Her şeyi çok çabuk öğrenen ikizler bebeği maalesef sebatkar değildir,çabuk sikilir.Ayrıca yabancı dile yatkındır.Bu konuya yönlendirmek uygun olur.

Yengeç : Yengeç bebekleri çok sevimlidirler.Belirgin ve komik mimikleri vardır.Sürekli şefkat ister.Onu sik sik öpüp kucaklayın.Duygu dünyası çok geniştir.Adeta hayal aleminde yasar.Hayalleri gerçekleşmediğinde ise sessizleşir ve içine kapanır.Bu bebekler kendilerini çok uzun süre oyalayabilirler.Bu yüzden anneleri bir bakıma şanslıdır.Nostaljik bir yapıya sahip alışkanlıklarına bağlı bebeklerdir.

Aslan : Çok hareketli ve özgürlüğüne oldukça düşkün bebeklerdir.Emir almayı ve engellenmeyi hiç sevmezler.Çok gururludur,pohpohlanmaya bayılır.Sempatik, zeki ve cömerttirler. Ama dikkatli olun Aslan çekiciliğine kapılıp onun kölesi olabilirsiniz.Ona baskı yapmadan sınırları öğretmeniz gerekecektir.Öğrenmeye pek de hevesli olmayan bu bebeği överek ve rekabet duygusunu hissettirerek yola getirebilirsiniz.

Başak : Arkadaş canlısı,güvenilir,becerikli,titiz ve düzenli bebeklerdir.Ağırbaşlı ve sakindir.Ailesine düşkündür.Edebiyat ve sanata ilgi duyar.Duygularından çok mantığına güvenir.Sevgi isteğini pek gösteremeyen bu bebeğe siz şefkatle yaklaşmalı ve sevdiğinizi belli etmelisiniz.Araştırma, inceleme meraki olan başak bebekleri okul hayatında da genelde basarili olurlar.

Terazi : İyi kalpli,sevimli,çok hassas ve bir okadır da kararsız bebeklerdir.Seçim yapmak zorunda kalmak onları strese sokar. Temiz ve düzenlidirler.Sanata yetenekleri vardır.Sakin ve huzurlu bir ortam arzularlar.Yüksek sesle konuşmalara bile tahammül edemezler.

Akrep : Akrep bebekleri çok hırslı ve mücadelecidirler.Sürekli kazanma arzusu olduğundan hayati bir savaş alanına benzer.Oldukça sert ve soğuk görünüşlüdürler.Çabuk öfkelenirler.Ama sevdikleri insanlara çok bağlıdırlar.Zekidirler.Baskıdan hoşlanmaz,ters tepki gösterirler.Ona istediklerinizi yaptırmak hayli güç olacaktır.

Yay : Neşeli, sevecen, arkadaş canlısı, uysal bebeklerdir.Çok dürüsttürler.Oldukça meraklı ve araştırmacıdırlar.Tüm bu güzel özelliklerin yanında maalesef çok savurgandırlar.Parayı kullanmayı bilmez,hep parasız kalırlar.Rahatlarına çok düşkündürler.Formaliteleri sevmezler.Hayatta basarili olmasını istiyorsanız onu sürekli desteklemeli ve takdir etmelisiniz.

Oğlak : Oğlak bebekleri, romantik,azimli,evine düşkün,çalışkan ve uysal bebeklerdir.Uysal olmasına uysaldırlar ama bir de istedikleri olmayınca görün:keçi inadıdır onlarınki.Annesinin dizinin dibinden ayrılmaz.Bu büyüyünce de böyle olacaktır.Belki yavaş öğrenir ama çok sebatkar ve isteklidir.Sorumluluk sahibi ve çalışkandır.Bir o kadar da mütevazıdır.Övünmeyi sevmez.Romantizmi onun daha küçük yaslarda aşk peşinde koşmasına sebep olacaktır.Gençlik hatalarına dikkat edin.

Kova : Kova bebekleri bağımsızlıklarına düşkündürler.Entelektüel bir yapıya sahiptirler.Arkadaşlık etmeyi,konuşmayı,tartışmayı çok severler.Kendilerine has düşünceleriyle çoğu zaman karsılarındakini şaşırtırlar.Genelde sakin görünürler ama güvenmemek gerekir,her an her şey olabilir.Okul yaşamındaki disiplin ve monotonluk onu sıksa da arkadaş edinme hevesi onu okula bağlayacaktır.Zekası sayesinde genelde başarılı bir öğrenci olurlar.Bu arada inatlarını da yadsımamak gerekir.

Balık : Balık bebeklerinin hayal gücü hiç kimsede yoktur.Onlar hayalle gerçeği karıştıracak kadar hayal kurarlar.Çok hassas ve duygusaldırlar.Kırıldılar mı eskiye dönmeleri çok zordur.Sakin görünüşlüdürler ama hayal dünyalarında fırtınalar kopar.Sempatikliğini kullanarak size her şeyi yaptırabilir.O, gerçek yasama adapte olmakta zorlanacağından, yeteneklerini keşfedip yönlendirmek de size düşüyor.Sürekli teşvik edin,bu onu başarıya götürecektir

0 yorum

Yorum Gönder

İzleyiciler