Cep Telefonu Temaları

Recep İvedik 2

Gönderen WeBqoLiK 14 Ocak 2009 Çarşamba

image

İlk filmden bir kare :)

Türk sineması bu aralar kendimce , kötüye doğru gidiyor.Aslında Türk filmlerine saygım ve kalitesine hayranlığım oldukça yüksektir.Son zamanlarda vizyona giren filmler , belki daha iyisini beklediğimiz için biraz ”Kötü olmuş” yorumunu yapmamıza neden oluyor.En son büyük bir beklenti içinde olduğum A.R.O.G filmine gidip salonda koltuğa oturduktan sonra , ”Oh be , sonunda gülebileceğiz” dediğimi hatırlıyorum.Filmin ilk yarısından sonra , beklentilerimi vermediğine kanaat getiriyor ve ikinci yarısından sonra biraz gülüp ”eh işte” diyor çıkıp gidiyorum.Aslında bu işin uzmanı olan Cem Yılmaz daha iyisini yapabilirdi.Belkide daha nice bombaları var.Bir filmde bekleneni vermemesi , demek değildir ki , artık olmuyor..:)

Bir kaç başarısız yapım yüzünden Türk Filmlerini karalamak bizim en iyi işimiz.Hatırlatmak isterim ”Babam ve Oğlum” filmini 4 kez sinemaya gidip seyretmişliğimiz var. Hani türk filmleri kötüydü? Yani demek oluyor ki , beğenede bilirsin beğenmeyede bilirsin. :) Türk sinemasına saygı duyalım ve neler yapabileceklrini görelim.Gerçekten , çok iyi oyuncular ve çok iyi senaryolar var..

Konuyu dağıttım gibi me geldi.Recep İvedik’ten bahsetmek istiyordum.Recep İvedik ”Şahan Gökbakar’ın” Televizyon programından beyaz perdeye yansıttığı bir tipleme bildiğiniz üzere.Filmde ”Odun” bir adam karakteri ile karşımıza çıkıyor , bizi çok güldürmeyide başarıyor. Neden? Çünkü o bizden biri:) Filmi seyrederken ”ahahahha, lan var ya aynısı yaa!” tepkilerini duydum :)İlk film vizyona girdikten sonra çok sağlam bir gişe yaptı.Güzel de para götürdüler :) Şimdilerde ise İnternette Recep İvedik 2 Fragman adı altında bir video dönüyor duruyor.Aslında yeni film şubat ayında vizyona girecekmiş ama ben pek inanmıyorum.Bu tiplemelerinde bir kaç teaser’ı olabilir:) Girersede memnun olurum açıkcası.Neden gülmek istemeyim ki? :)

Nette dolaşan haberlerin yalancısı olarak , Recep İvedik 2 Fragmanı ile başbaşa bırakmak istiyorum.Klasik Recep İvedik.. :)



recep ivedik 2 fragman - MyVideo

0 yorum

Yorum Gönder

İzleyiciler